Yunus Emre Fotoğraf Sergisi

Yunus Emre Fotoğraf Sergisi
Eskişehirli Şair Ahmet Urfalı ile Fotoğraf Sanatçısı Gazi Barlas’ın eserlerinden oluşan İşitin Ey Yarenler Yunus Emre Fotoğraf ve Şiir Sergisi, Eskişehir Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde sanatseverlerin katılımı ile açıldı.  Sergiye;...



Eskişehirli Şair Ahmet Urfalı ile Fotoğraf Sanatçısı Gazi Barlas'ın eserlerinden oluşan İşitin Ey Yarenler Yunus Emre Fotoğraf ve Şiir Sergisi, Eskişehir Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde sanatseverlerin katılımı ile açıldı. 


 


Sergiye; Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman, Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şahabettin Tosuner, Gürleyik Derneği Başkanı Halit Gürsoy, Şair-Yazar Mustafa özçelik ve sanatseverler katıldı. 
Yoğun ilgi gören sergi açılışında İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge bir konuşma yaptı. Bilge, "Şiir ve görselin birleşmesinden bir güzellik oluşturuldu ve Eskişehir sanatına renk kattı. Barlas ve Urfalı’ya bu güzel fotoğraf ve şiir sergisinden dolayı teşekkür ederiz" dedi. 
Ardından Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge’ye Fotoğraf Sanatçısı Battal Gazi Barlas bir Yunus Emre fotoğrafı, Şair Ahmet Urfalı da İşitin Ey Yarenler adlı Yunus Emre şiirleri kitabını takdim etti. 
Diğer yandan sergi 23 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.