BYEGM'den ziyaret

BYEGM’den ziyaret
Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar İl Müdürü Münire Şerife Burcu, il müdürlüğü çalışanları ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.BYEGM Afyonkarahisar İl Müdürü Münire Şerife Burcu, İl Müdürlüğü...



Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar İl Müdürü Münire Şerife Burcu, il müdürlüğü çalışanları ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

BYEGM Afyonkarahisar İl Müdürü Münire Şerife Burcu, İl Müdürlüğü çalışanları, gazetemiz yazı işleri müdürü Murat Taşkın ile bir araya geldi. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarını anlatmak ve yerel basın çalışanları ile buluşarak onları dinlemek istediklerini ifade eden Burcu, Eskişehir’de gelişmiş bir yerel basın ile karşılaştıklarını söyledi. Ziyaret için teşekkür eden Yıldırım, BYEGM ile her zaman diyalog kurabildiklerini, sorularına kısa sürede cevap alabildiklerini dile getirerek, yerel basının sorunları konusunda genel müdürlükten her zaman destek beklediklerini söyledi. BYEGM Afyonkarahisar İl Müdürü Burcu da basın çalışanlarının her zaman yanında olduklarını dile getirerek, T.C. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Gazetecinin çalışma Hayatı” isimli kitabı gazetemiz çalışanlarına hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.