1200 kişilik ilk iftar

1200 kişilik ilk iftar
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı olan Eskişehir Bakkal ve Bayiler Odasının yeni yönetim kurulu ilk defa üye ve ailelerini bir araya getirdi.Eskişehir ve ilçelerinde faaliyet gösteren üyelerine yönelik düzenlenen iftar...


Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı olan Eskişehir Bakkal ve Bayiler Odasının yeni yönetim kurulu ilk defa üye ve ailelerini bir araya getirdi.

Eskişehir ve ilçelerinde faaliyet gösteren üyelerine yönelik düzenlenen iftar etkinliğine katılım beklenenin üzerinde oldu. Melahat ünügür Ortaokulu bahçesinde verilen iftar yemeğine bin 200 kişinin katıldığı bildirildi.
Seçim öncesi üyelerine verdikleri vaatleri hayata geçirdiklerini hatırlatan Bakkal ve Bayiler Odasının genç başkanı İsmail Hakkı ördek “Genel kurul öncesi üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantıları, birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlayacak çeşitli aktiviteler gerçekleştireceğimize dair söz vermiştik. Göreve geldiğimiz günden beri esnafımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyor, sık sık üyelerimizi işletmelerinde ziyaret ediyoruz. Ramazan ayı nedeniyle ilk iftarımızı üyelerimiz ve yakınlarıyla birlikte yaparak örnek bir aile birliği sergiledik. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek ve iftar yemeğimizi de geleneksel hale getireceğiz. 27 yıl sonra üyelerimiz ilk defa iftar etkinliğinde bir araya geldi” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.