Devlet Başkanları Eskişehir'e geldi.

Devlet Başkanları Eskişehir’e geldi.
 Türkiye’nin enerjide dev projelerinden birisi olan TANAP’ın açılışı için pek çok ülkenin devlet başkanları ile Enerji bakanları Eskişehir’e geldi. Projenin açılışı için devlet uçakları ile kente gelen liderler daha...

 


Türkiye’nin enerjide dev projelerinden birisi olan TANAP’ın açılışı için pek çok ülkenin devlet başkanları ile Enerji bakanları Eskişehir’e geldi. Projenin açılışı için devlet uçakları ile kente gelen liderler daha sonra açılış töreni alanına geçti.


 


Eskişehir dün tarihi günlerinden birisini yaşadı. Enerjide dev proje olan TANAP için açılış töreni Eskişehir’de gerçekleşince törene çok sayıda devletin başkanı ile üst düzey bakan ve yöneticisi katıldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Seyitgazi’ye gelerek katıldığı açılışa ayrıca Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili, Sırbistan Devlet Başkanı Aleksandar Vucic, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko da katıldı. ülke liderlerinin yanı sıra enerjinin ezöl sektördeki devleri de Eskişehir’deki törene katılanlar arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.