Sarısungur ve Doğankaya yollarına kavuşuyor.

Sarısungur ve Doğankaya yollarına kavuşuyor.
Sarısungur - Doğankaya yolunda yıllardır yaşanan sorun sonunda çözüme kavuşuyor. Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan "Belediyelerin sorumluluğunda olmasına rağmen yıllardır söz konusu yolun yapılmaması vatandaşlara...


Sarısungur - Doğankaya yolunda yıllardır yaşanan sorun sonunda çözüme kavuşuyor.

Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan "Belediyelerin sorumluluğunda olmasına rağmen yıllardır söz konusu yolun yapılmaması vatandaşlara büyük sıkıntı yaratıyordu. Bizler de bu sorunu her zaman dile getirdik, çözüm yolları aradık. Sağolsunlar, Sayın Valimiz ve AK Parti Milletvekillerimiz ile Sarısungur ve Doğankaya mahallelerinin bu sorununu İçişleri Bakanlığı'nın da onay vermesi ile birlikte çözdük. Bunun sonucunda Eskişehir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 5 kilometrelik yolun stabilize edilmesi için çalışmalarını başlattı.' dedi.
MUHTARLARLA YERİNDE İNCELEDİ
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, devam eden yol çalışmasını muhtarlar ve vatandaşlarla yerinde inceledi. Sarısungur Mahallesi Muhtarı Muharrem ünlü ve Doğankaya Mahallesi Muhtarı Ayhan Demirkol, yıllardır yaşadıkları büyük bir sıkıntının çözüme kavuştuğunu, yapılan çalışmadan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi.
 HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDAYIZ
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, "Sayın Valimiz ve değerli AK Parti Milletvekillerimiz başta olmak üzere, Eskişehir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve emeği geçen tüm yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi ve yıllardır yapılmayan bu yolun artık yapılması gerekiyordu. Her zaman Sarısungur ve Doğankaya'lı hemşehrilerimizin her türlü ihtiyaç ve sorununun yakından takipçisi olacağız," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.