"Odunpazarı'na yeniden adayım"

“Odunpazarı’na yeniden adayım”
Kurt, Büyükerşen’in de yeniden aday olacağını düşündüğünü söyledi.Gazetecilerle değerlendirme toplantısında bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2019 Mart’ında yapılması beklenen mahalli seçimlerde...


Kurt, Büyükerşen’in de yeniden aday olacağını düşündüğünü söyledi.

Gazetecilerle değerlendirme toplantısında bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2019 Mart’ında yapılması beklenen mahalli seçimlerde Odunpazarı Belediye Başkanlığı için yeniden aday olduğunu söyledi.

Yerel seçimlere kısa süre kala partilerdeki seçim gündemi de yavaş yavaş oluşmaya başlıyor. Mahalli seçimlere hazırlanan partiler ve aday olmayı isteyen isimler ile birlikte mevcut belediye başkanlarının da alacağı tavır merakla bekleniyor.
özelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in yeni dönemde de yeniden aday olup olmayacağı merakla bekleniyor.
KURT; “YENİDEN ADAYIM”
Yapılacak olan mahalli seçimler öncesinde gazetecilerle bir değerlendirme toplantısı düzenleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yeni döneme ilişkin sorulan soruya da net biçimde yanıt verdi. Bir gazetecinin “2019’da yeniden aday olmayı düşünüyor musunuz?” sorusunu yanıtlayan Başkan Kurt, “Evet, Odunpazarı Belediyesi için yeniden adayım” diye konuştu. Partisinin görev vermesi durumunda Odunpazarı’na yeniden aday olacağını söyleyen Kurt, göreve yeniden talip olacağını dile getirdi.
BüYüKERŞEN DEVAM EDECEKTİR
Konuya dair yorumlarını sürdüren Başkan Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in de yeniden aday olacağını düşündüğünü dile getirdi. Bundan sonraki süreçte parti olarak üzerlerine daha çok iş düşeceğini de söyleyen Kurt, “24 Haziran seçim sonuçlarının ardından daha çok çalışmamız gerçeği ortaya çıkıyor. Halka kendimizi daha çok anlatmalıyız, daha çok kendimizi ifade etmeliyiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.