Odunpazarı Kurban bağışlarını bekliyor

Odunpazarı Kurban bağışlarını bekliyor
 Odunpazarı Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayırsever vatandaşların bağışlarını bekliyor.Odunpazarı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Aşevi, yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırsever vatandaşların Kurban...

 


Odunpazarı Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayırsever vatandaşların bağışlarını bekliyor.


Odunpazarı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Aşevi, yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırsever vatandaşların Kurban bağışlarını kabul ediyor.


 Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için her zaman duyarlı vatandaşların yardımlarını beklediklerini kaydeden yetkililer, kurban bağışı yapmak isteyen hayırsever vatandaşların, Erenköy Mahallesi 2. Arabacılar Caddesi’nde bulunan aşevine şahsen başvuruda bulunabileceklerini belirtti. Banka aracılığı ile bağışta bulunmak isteyen vatandaşların ise belirtilen hesap numarasına (TC. Ziraat Bankası İkieylül Şubesi - İBAN NO: TR890001000771385589765036) 945 TL bağış yapabileceklerini söyleyen yetkililer, ayrıca banka aracılığı dışında kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşların canlı hayvan da getirebileceklerini ifade ederken bayramda hizmet verecek kurban kesim alanında da vatandaşların kestirdikleri kurbanları görevliler aracılığı ile aşevine bağışlayabileceğini belirttiler.


 Yetkililer, konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin, aşevinin (0 222) 217 30 63 numaralı telefonunu arayabileceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.