Sanayi Üst Geçidi için ilk adım

Sanayi Üst Geçidi için ilk adım
Eskişehir Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Organize Sanayi Bölgesinin ve karşısında bulunan sanayi sitelerinin ihtiyacına yönelik “Sanayi Üst Geçidi” için, Ulaştırma Bakanlığı’na, sanayi siteleri...

Eskişehir Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Organize Sanayi Bölgesinin ve karşısında bulunan sanayi sitelerinin ihtiyacına yönelik “Sanayi üst Geçidi” için, Ulaştırma Bakanlığı’na, sanayi siteleri kooperatif başkanlarıyla birlikte ortak imzaladığı yazıyla başvurdu.


EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Küpeli, hem OSB’nin hem de sanayi sitelerinin çevre yolundan giriş çıkışlarının daha sağlıklı olması açısından ve Şehir Hastanesi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte yoğun trafiğe maruz kalacak bu alanların, trafik sorununu çözmek için sanayi üst geçidinin faydalı olacağını söyledi. Organize Sanayi Bölgesi ile fiziki, ekonomik ve gönül bağı olan sanayi sitelerinin lojistik manada zaten var olan bağı bu sanayi üst geçidi ile daha güçlendireceğini ifade eden Başkan Küpeli ayrıca “Bu sanayi varlığına hizmet eden yaklaşık 50.000 kişinin yararlanacağı faydalı ve katma değeri olacak bu başvuruya destek veren sanayi sitelerinin değerli başkanlarına şükranlarını iletiyorum. Oluşan bu sanayi lobisinin daha da güçleneceğini ve sorunlarımızı ortak çözeceğimiz bir örnek davranış olmuştur. Bu oluşumun ilerleyen zamanlarda farklı sinerjilerle daha ileri boyutları taşınacağını düşünüyorum. Bu başvurunun gerçekleşmesi ile şehrimiz ve sanayimize hizmet kalitesine değer katacaktır.  Bu kapsamda ümit ederiz ki ortak girişimimiz hem ilgili bakanlık tarafından hem de Eskişehirli siyasetçilerimiz tarafından destek bulur ve en kısa sürede Sanayi üst Geçidi’nin yapıma başlanılır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.