Azılı gaspçı

Azılı gaspçı
Eskişehir’de son bir hafta içerisinde çeşitli semtlerde gasp olayını gerçekleştirdiği iddia edilen zanlı polisin takibi sonucu kısa sürede ele geçirildi.Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre zanlının dört ayrı olaya karıştığı...

Eskişehir’de son bir hafta içerisinde çeşitli semtlerde gasp olayını gerçekleştirdiği iddia edilen zanlı polisin takibi sonucu kısa sürede ele geçirildi.


Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre zanlının dört ayrı olaya karıştığı belirlendi. İlk olay Tunalı Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde yaşandı. Gece saat 22.00 sıralarında cadde üzerinde yaya olarak gitmekte olan 59 yaşındaki M.D. isimli şahıs tanımadığı bir kişi tarafından önce bıçakla tehdit edilip zorla cep telefonu ile cebinde bulunan 250 lirası alındı.


 Aynı gün Yeni Mahalle Akgün Sokak üzerinde meydana gelen olayda ise 63 yaşındaki G.A. adlı şahsın cüzdanı kap kaç yöntemiyle çalındı. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sivrihisar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otelin arka cephesinden evine doğru gitmekte olan 48 yaşındaki M.T. isimli şahısta yanında bulunan 8 bin 400 lirasını gaspçıya kaptırdı.


Peş peşe gasp ve kap kaç olaylarını gerçekleştirdiği ileri sürülen zanlının son kurbanı ise Deliklitaş Mahallesi Savtekin Caddesi porsuk çayı kenarı oldu. Havanın karardığı saatleri seçen azılı gaspçı, 33 yaşındaki G.U. adlı gencin cebindeki bin 220 lirayı tehdit yoluyla alarak kayıplara karıştı.


Gasp ve kap kaç gibi olaylardan gelen şikâyetlerin artması üzerine harekete geçen emniyet müdürlüğü yetkilileri olayların yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Kamera görüntülerinden yola çıkan polis gasp ve kap kaç zanlısının eşkâlini belirledi. Kimliği tespit edilen zanlı H.ç. Tunalı Mahallesi Pehlivanlar Sokak’’ta yer alan bir apartmanın çatı kısmındaki yalıtım malzemelerinin altında gizlendiği bir sırada polisin düzenlediği baskınla yakalandı. İfade işlemleri alınan zanlı çıkarıldığı nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.