CHP ve MHP'den kutlama

CHP ve MHP’den kutlama
CHP ve MHP İl Başkanları yaptıkları yazılı açıklama ile Eskişehirlilerin bayramlarını kutladıCHP İl Başkanı Rabia Akman ile MHP İl Başkanı İsmail Candemir, yaptıkları yazılı açıklamalar ile Kurban Bayramı’nı kutladı.BÜYÜK...


CHP ve MHP İl Başkanları yaptıkları yazılı açıklama ile Eskişehirlilerin bayramlarını kutladı

CHP İl Başkanı Rabia Akman ile MHP İl Başkanı İsmail Candemir, yaptıkları yazılı açıklamalar ile Kurban Bayramı’nı kutladı.
BüYüK BİR FIRSAT
MHP’li Candemir yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya edeceğimiz Kurban Bayramı, akıp giden zaman içinde, gitgide uzaklaşan nesilleri yeniden bir araya getirip bağlayan kadim bir düğüm olması hasebiyle, dargınlıkları, küslükleri unutmak, bizden bir selam bekleyen büyüklerimizi hatırlamak, gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızı sevindirmek içinde büyük bir fırsattır. Bu duygularla, Eskişehirli hemşehrilerim başta olmak üzere aziz milletimizin, mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik eder, Cenab-ı Mevla'dan bizleri birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”
“MİLLETçE BİRBİRİMİZİ KUCAKLAMALIYIZ”
CHP’li Rabia Akman ise mesajında şu görüşlere yer verdi; “Bayramlar sevgi, saygı, kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınların barıştığı, huzur ve barış içerisinde geçirmeyi arzu ettiğimiz en özel günlerdir.
Bayramlar birleştiricidir, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde milletçe kenetlenerek, dayanışma içerisinde, Kurban Bayramımızı karşılamalı, yardımlaşma ve hoşgörü gibi değerlerimizi yücelterek milletçe birbirimizi kucaklamalıyız.
Bu güzel bayramda ulus olarak yoksunlara, mazlumlara, çare bekleyenlere, kimsesizlere yakınlaştığımız, kırgınlık, kin ve nefret duygularını kenara bıraktığımız, kardeşçe kucaklaşarak mutluluk içerisinde coşku içerisinde geçirmemiz en büyük isteğim.
Tüm bu kalbi duygularla ulusumuzun, Eskişehir’imizin, İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, mutluluk, esenlik ve barış getirmesini diliyor,saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.