Bıçakçılar yoğun mesaide

Bıçakçılar yoğun mesaide
Kurban Bayramı öncesinde şehrin en hareketli bölgesi Sıcaksular oluyor. Kurban kesimi için gerekli olan bıçakları biletmeye gelen vatandaşlar esnafın da yüzünü güldürüyor.Bayram arifesinde Eskişehirlilerin en uğrak alanlarından...


Kurban Bayramı öncesinde şehrin en hareketli bölgesi Sıcaksular oluyor. Kurban kesimi için gerekli olan bıçakları biletmeye gelen vatandaşlar esnafın da yüzünü güldürüyor.

Bayram arifesinde Eskişehirlilerin en uğrak alanlarından birisi Sıcaksular olarak bilinen bölge oluyor. Bıçak satışının ve bilemesinin yapıldığı bölgeye gelen vatandaşlar esnafın da yoğun günler geçirmesine neden oluyor.
Bayramda kurbanlarını kesecek olan vatandaşlar, kurban bıçaklarını da yanlarında getirerek bileme sırasına giriyor. Yeni bıçak alımının yanı sıra mevcut bıçakları da biletmek isteyen vatandaşlar bölgede yoğun günlerin yaşanmasına neden oluyor. Talebe cevap vermek için çaba gösteren Sıcaksular’ın bıçakçı esnafı da vatandaşların Kurban bayramında kurbanlarını kolayca kesebilmelerini sağlamak amacıyla fazla mesai yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.