EOSB'den Rektör ziyareti

EOSB’den Rektör ziyareti
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Saraç, Yavuz Ayva, Hamza Tınas, Bölge Müdürü Erhan Tatar ve Danışman Y.Emre Heper Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü...


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu üyeleri Metin Saraç, Yavuz Ayva, Hamza Tınas, Bölge Müdürü Erhan Tatar ve Danışman Y.Emre Heper Eskişehir Osmangazi üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak’ı ziyaret etti.

Ziyarette, tüm sanayicileri kapsayacak şekilde sorun ve çözümlere yönelik protokol hazırlanmasına karar verildi ve kişilerin gerekli görevlendirmeleri yapıldı.  Protokolün kapsamı, tüm sanayicilerin sorunlarına en uygun çözüm yollarını bulmak, sanayi-üniversite iş birliğinden en yüksek faydayı sağlamak olduğu belirtildi.
ESOGü Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, iş birliği yapmanın hem sanayici hem de üniversite için önemli bir adım olduğu,  üniversitenin kapılarının halka ve tüm sanayicilere açık olduğunu söyledi.

EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ise Yönetim Kurulu olarak, sanayi ile üniversitenin iş birliği için olmasından çok mutlu olduğunu belirterek, yeni görevinde de Prof. Dr. Şenocak’a başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.