Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Eskişehir'de inceleme yaptı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  Eskişehir’de inceleme yaptı
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli dün Eskişehir’e gelerek, Biyoyakıt Tesisi, Toprak ve Ekoloji Enstitüsü ile Kayaç Parkında incelemelerde bulundu.Bakan Dr. Bekir Pakdemirli ziyareti esnasında, ilimizin Tarım ve Ormancılık...


Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli dün Eskişehir’e gelerek, Biyoyakıt Tesisi, Toprak ve Ekoloji Enstitüsü ile Kayaç Parkında incelemelerde bulundu.

Bakan Dr. Bekir Pakdemirli ziyareti esnasında, ilimizin Tarım ve Ormancılık faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Bakanı Dr. Pakdemirli Biyoyakıt Tesisi başında yaptığı açıklamada, orman atıklarının toplanıp depo edilmesi ve atıkların aralarından belirli aralıklarla su borularının geçirilmesi suretiyle Biyoyakıt tesisi kurulduğunu belirterek, tesisten çıkan sıcak su sayesinde 50 ton atıkla 200 m2 kapalı alanın ısıtılabildiğini ifade etti.
Tarım ve Orman Bakanı Bakanı Dr. Pakdemirli Biyoyakıt Tesisinde depo edilen atıkların 18 ay sonra çok kaliteli torf ve gübre olarak ta kullanılabileceğini belirtti.
Pakdemirli’ye ziyaret sırasında, Ak Parti Milletvekilleri, teşkilat başkanları, İl Tarım ve Orman Müdürümüz Erkan Alkan ve diğer yetkililer eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.