Servisçilerden velilere uyarı

Servisçilerden velilere uyarı
Servis Araçları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yüceer, öğrenci velilerine bir çağrıda bulunarak korsan servis araçlarına öğrencilerin teslim edilmemesini istedi.İlk ve orta dereceli okullarda yeni eğitim ve öğretim...


Servis Araçları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yüceer, öğrenci velilerine bir çağrıda bulunarak korsan servis araçlarına öğrencilerin teslim edilmemesini istedi.

İlk ve orta dereceli okullarda yeni eğitim ve öğretim yılına artık sayılı günler kaldı. 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı öncesi gerekli her türlü hazırlıklarını tamladıklarını belirten Servis Araçları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yüceer, öğrenci velilerine bir çağrıda bulunarak korsan servis araçlarına öğrencilerin teslim edilmemesini istedi.
Yeni eğitim ve öğretim yılının başta öğrenciler olmak üzere eğitim camiası ile velilere hayırlı olması dileğinde de bulunan yönetim kurulu başkanı Yüceer, okul öncesi olduğu gibi ders yılı süresincede korsan servis araçlarına yönelik denetimlerinin tüm hızı ile devam edeceğini söyledi. Eskişehir ve ilçelerinde eğitim veren okullara öğrenci taşımacılığı hizmetlerinde her hangi bir sıkıntı veya aksaklıkların yaşanmaması için ellerinden gelen her türlü mücadeleyi sarf ettiklerine de dikkat çeken Abdurrahman Yüceer “Okul öncesi velilerin çocuklarını teslim edecekleri servis araçlarına karşı dikkatli ve duyarlı olmalarını istiyoruz.-S- plakası bulunmayan araç sahiplerine kesinlikle çocuklar teslim edilmemelidir. Bu tür durumlarda odamıza ait 0551-194 59 26 WhatsAPP ihbar hattına veya trafik ekiplerine ihbarda bulunulmasını birde öğrencilerin taşımasından sorumlu olan araç sürücüsü ile görevli rehberin iletişim numaralarının alınmasını istiyoruz” şeklinde çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.