"Kredi ve hastane yoluna onay"

“Kredi ve hastane yoluna onay”
 Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dünkü oturumu yine hararetli geçti.  Bazı konulara AK Parti grubu tarafından onay verilmezken, önceki meclis toplantılarında gündeme gelen ve uzun tartışmalar yaratan 40 otobüs alımı için...

 


Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dünkü oturumu yine hararetli geçti.  Bazı konulara AK Parti grubu tarafından onay verilmezken, önceki meclis toplantılarında gündeme gelen ve uzun tartışmalar yaratan 40 otobüs alımı için kredi kullanılması ve Şehir Hastanesi’ne bağlantı yolunun sağlanması konuları oy birliğiyle kabul edildi.


Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı ikinci oturumu yine tartışmalı geçti. Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen başkanlığında toplanan mecliste AK Parti ve CHP grubu arasında anlaşmazlıklar yaşandı.


İl özel İdaresi kapandıktan sonra köyden mahalleye geçince belediye mülkiyetine tahsis edilen mahalleler de bulunan ve tarla vasfındaki arazilerin satışı konusu tartışma yarattı.


Satış kararına karşı çıkan AK Partililere tepki gösteren CHP’li Ahmet İlker, “Bazıları satılır bazıları satılamaz denilerek hukuka aykırı bir karar alınmıştır.  Yetki gaspıdır” dedi.


AK Partili Ahmet Yapıcı ise anlaşılmaz, yasalara aykırı bir durum olmadığını belirterek, satış yetkisinin meclise ait olduğunu ve onay vermediklerini aktardı.


öte yandan daha önceki meclis toplantılarında sık sık gündeme gelen ve uzun tartışmalar yaratan 40 otobüs alımı için kredi kullanılması ve Şehir Hastanesi’ne bağlantı yolunun sağlanması konularına da AK Partililer onay verdi.


Avrupa Şampiyonu Sümeyye Boyacı ve Antrenörü Mehmet Bayrak’a ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen törenle Sümeyye’ye belediye tarafından 5, AK Parti, CHP, MHP grubu tarafından da birer altın olmak üzere toplam 8 Cumhuriyet altını hediye edildi. Bayrak’a da Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 Cumhuriyet altını takdim edildi.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.