"Eskişehir daha çok hizmet alacak"

“Eskişehir daha çok hizmet alacak”
İlçelerde Danışma Meclisi’ni toplayan Ak Parti’de gündem yerel seçimlere döndü. 15 belediyeyi de kazanmak istediklerini söyleyen Ak Partililer bunun için gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi. Milletvekili Nabi Avcı...

İlçelerde Danışma Meclisi’ni toplayan Ak Parti’de gündem yerel seçimlere döndü. 15 belediyeyi de kazanmak istediklerini söyleyen Ak Partililer bunun için gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi. Milletvekili Nabi Avcı ise, Eğitim Başkenti Projesini hatırlatarak; “Eskişehir daha çok hizmet alacak. Büyük hizmetler Eskişehir’i bekliyor” dedi.


AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Sivrihisar ve Günyüzü'nde gerçekleştirildi. İl ve ilçe yönetimlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen danışmalarda ilçelerle alakalı istişarelerde bulunuldu.


AK Parti İl Başkanı Zihni çalışkan sözlerine Gaziler Günü dolayısıyla gazileri anarak başladı. çalışkan Sivrihisar ilçesine yapılan yatırımlardan bahsederek: "Sivrihisar ilçemizde hükümetimizin yaptığı yatırımlar kapsamında Toprak Mahsulü Ofisinin siloları, Saat Kulesi, Seyir Balkonu, sokak sağlamlaştırılması ve 250 kişilik yurt yatırımlarımızın sadece bir kısmıdır. Hizmeti dün yaptık, bugün yapıyoruz yarın da yapacağız. Seçimlerde çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız" dedi. 15 belediyeyi de alacaklarını vurgulayan çalışkan: "Gayret bizden, tevfik Allah'tan. İnşallah Mart ayının sonunda Sayın Cumhurbaşkanımıza 15 belediyenin anahtarını teslim edeceğiz. Teşkilâtlarımız her daim göreve hazır" dedi.


BüYüK HİZMETLER ESKİŞEHİR’İ BEKLİYOR


Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı ise konuşmasına Muharrem ayını tebrik ederek başlarken, Avcı: "Başta şehitler serdar-ı Hz. Hüseyin efendimiz olmak üzere tüm şehitlerimize tazimatımızı salat-ü selâmlarımızla arz ediyoruz. Bu vesile ile Kerbela'da Hz. Hüseyin efendimiz ve arkadaşlarının uğruna can verdikleri Hak mücadelesi bugün de değişik biçimlerde devam ediyor ve kıyamete kadar da devam eder. Bize düşen Hakk'ın yanında zalimin karşısında olmaktır. Allah hepimize Hakk'a hizmet yolunda gayret kuvvet versin" dedi. Avcı, yeni eğitim öğretim yılını da kutlayarak: "12 Haziran'da vilayet meydanında gerçekleştirdiğimiz mitingde Cumhurbaşkanımız Eskişehir'de bir müjde vermişti ve Eskişehir’i 2019 yılında Türk Dünyası Eğitim Başkenti ilan etmişti. 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği dolayısıyla bu konuda tecrübeliyiz ve Allah’ın izniyle şehrimize çok daha büyük hizmetlerimiz olacak. Bu hizmetlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.