Japon iş adamları Eskişehir'de

Japon iş adamları Eskişehir’de
 Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 24. Türkiye-Japonya İş Konseyi Ortak Toplantıları kapsamında, Japon iş adamları TEI ve Alp Havacılık’ta çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Eskişehir’e geldi....

 


Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 24. Türkiye-Japonya İş Konseyi Ortak Toplantıları kapsamında, Japon iş adamları TEI ve Alp Havacılık'ta çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Eskişehir’e geldi.

Eskişehir Valisi özdemir çakacak'ta Japon iş adamları onuruna bir yemek verdi. 
Türkiye’nin Japonya-Tokyo Büyükelçisi Doç. Dr. Murat Mercan’ın girişimleri ile Eskişehir'e gelen Japon iş adamları Alp Havacılık fabrika sahasında incelemelerde bulundu. Japon iş adamlarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Vali çakacak, Türkiye ve Japonya arasında geçmişe dayanan çok güçlü ve köklü dostluk bağları olduğunu söyledi. Vali çakacak, "Gerçekleştirilen bu ziyaretle iki ülke arasında var olan işbirliğinin daha ilerilere taşınacağına inanıyorum. Aramızda yaşadığımız bu dostlukların çok güzel ekonomik işbirlikleri getireceğini düşünüyorum" dedi. 
Türkiye’nin Japonya-Tokyo Büyükelçisi Doç. Dr. Murat Mercan da, Japon heyeti hem Türkiye’de hem de Eskişehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.