"İnce'nin hazırladığı bir rapor yok"

“İnce’nin hazırladığı bir rapor yok”
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, bir açıklama yaparak Muharrem İnce’nin yerel seçimlere ilişkin bir rapor hazırlamadığını söyledi. Büyükerşen, konuyla ilgili olarak İnce’nin kendisine mesaj yoluyla ulaştığını...


Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, bir açıklama yaparak Muharrem İnce’nin yerel seçimlere ilişkin bir rapor hazırlamadığını söyledi. Büyükerşen, konuyla ilgili olarak İnce’nin kendisine mesaj yoluyla ulaştığını dile getirdi.

Başkan Büyükerşen, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce tarafından hazırlanan bir yerel seçim raporu olmadığını ifade etti. Eskişehir’in kaybedileceği yönünde ibarelerin yer aldığı iddia edilen bu raporun İnce tarafından da atılan bir mesajla yalanlandığına dikkat çeken Büyükerşen, “1999 yılında göreve geldiğimizden beri Eskişehir için çalışıyor, Eskişehir için üretiyoruz. Şehrimiz Türkiye’nin yaşanabilir kentler sıralamasında ilk sıralarda geliyorsa bu belediyelerimizin başarısıdır. Ucuz siyaset numaraları ile Eskişehir’de kaybedeceğimizi düşünenler unutmasınlar ki yaptığımız hizmetlerin karşılığını sandıkta kıymetli Eskişehir halkı köylüsüyle, kentlisiyle birlikte verecektir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.