Avcı; "Şehirde trafik felç haline geldi"

Avcı; “Şehirde trafik felç haline geldi”
İlçelerdeki toplantılarına devam eden Ak Parti’de yerel gündeme yönelik söylemler devam ediyor. Şehir trafiğini eleştiren Milletvekili Nabi Avcı ise caddelerin felç hale geldiğini ifade ederek, çözümün Ak Parti’de olduğunu...


İlçelerdeki toplantılarına devam eden Ak Parti’de yerel gündeme yönelik söylemler devam ediyor. Şehir trafiğini eleştiren Milletvekili Nabi Avcı ise caddelerin felç hale geldiğini ifade ederek, çözümün Ak Parti’de olduğunu söyledi.

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Sarıcakaya ve Mihalgazi’de yapıldı.
AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, İl Başkanı Zihni çalışkan, il yönetimi ve ilçe teşkilatlarının yoğun katılımlarıyla gerçekleşen toplantılar büyük bir coşkuyla geçti. Yerel seçim öncesi birlik ve beraberliğin vurgulandığı toplantılara teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi.
Yerel seçimlere çok bir süre kalmadığını söyleyen AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı şunları söyledi:  “önümüzde yerel seçimler var. İnşallah elimizden gelen gayreti gösterip en iyi sonucu almaya çalışacağız. 24 Haziran seçimlerinden önce de bunu söylüyordum. Eskişehir’de 7 milletvekili var bize düşen hepsini alacak şekilde gayret göstermek. Bir tanesini alırız iki tanesini alırız. O takdir bize ait değil. Ne diyorduk, gayret bizden Tevfik Allah’tan.
ESKİŞEHİR’DE TRAFİK FELç OLMUŞ DURUMDA
Eskişehir’de 15 belediye başkanlığı var. Bize düşen 15 belediyenin hepsini alarak. AK Belediyecilik ile Eskişehir’i tanıştırmak. Şehrimize son 16 sene içerisinde merkezi hükümetten çok ciddi yatırımlar yapıldı. Her alanda çok ciddi hükümet desteği verildi. Buna rağmen merkezde ciddi eksikler var. çünkü Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi’ne ihtiyacımız var. Bakmayın son zamanlarda seçim yaklaşınca yapılan göstermelik asfalt ve benzeri yatırımlara. Eskişehir’de ulaşım, şehir içi trafik felç olmuş durumda. Köyden mahalleye dönen yerlerden çok ciddi şikâyetler geliyor. Ciddi partizanlık yapılıyor. Bana oy verdiysen sana hizmet getiririm, bana o verdiysen sana şunu yaparım. Bana oy vermediysen de bunları yapmam. Böyle hizmet anlayışı olur mu? Belediyenin yapması gereken basit bir hizmet bile partizanca engelleniyor ve biz yapmak zorunda kalıyoruz. Bu yüzden merkez belediyelerde Eskişehir halkının AK Belediyecilik’e ihtiyacı var.”
AK Parti İl Başkanı Zihni çalışkan, ilçelerdeki vatandaşların taleplerini bizzat yerinde dinleyerek, sahada vatandaşlar ile birlikte olduklarını vurguladı.
ESKİŞEHİR’E 21 MİLYAR TL HİZMET YAPILDI
AK Belediyecilik farkının ilçelerde net bir şekilde görüldüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Zihni çalışkan,  “AK Parti olarak Eskişehir’de 21 milyar TL hizmet yaptık. Ulaştırma alanında hızlı tren ile Eskişehir’i; Ankara, İstanbul ve Konya’ya bağladık. Eskişehir’imiz her zaman en iyisini hak ediyor. Bizlerde en iyisini yapmak adına Sayın Cumhurbaşkanımız’ın önderliğinde durmadan gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah 30 güne yakın bir süreye kadar Eskişehir Şehir Hastanemiz açılacak. 1.6 milyar TL’lik yatırım ile 1081 yataklı Eskişehir Şehir Hastanesi şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Yine Yunus Emre Devlet Hastanemiz 887 yataklı ve yakın zamanda orası da açılacak. Bunlar sağlık alanında şehrimize kazandırdıklarımız. Nabi Hocamız’ın önderliğinde eğitim alanında 680 milyon TL yatırım ile 5 bin akıllı tahta, 10 bin tablet bilgisayar ve 15 bin masa üstü bilgisayarı buradaki öğrencilerimize kazandırdık. Nabi Hocamız’ın hem Milli Eğitim hemde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda yaptığı hizmetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yeni projelerle karşınızda olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.