SULAMA KANALLARI BAKIMSIZ

SULAMA KANALLARI BAKIMSIZ
Şehrin kenar semtlerin de bulunan DSİ’ye ait sulama kanalları hem tehlike hem mikrop saçıyor. Adeta unutulan ve bakımsızlıktan geçilmeyen su kanalları için vatandaş çözüm istiyor. Kentin belirli bölgelerinden geçen kanalların...

Şehrin kenar semtlerin de bulunan DSİ’ye ait sulama kanalları hem tehlike hem mikrop saçıyor. Adeta unutulan ve bakımsızlıktan geçilmeyen su kanalları için vatandaş çözüm istiyor.
Kentin belirli bölgelerinden geçen kanalların içerisi pislikten geçilmiyor. Yosun tutan görüntüsü ile çirkin bir manzara sergileyen su kanalları bir yandan da ölüm tehlikesi saçıyor.
Kanal çevresinde gün boyu oynayan çocuklar için adeta tehlikeyle burun buruna getiren bu alanlar için vatandaş yetkililere sesleniyor.
Kanal çevresinin kapatılmasını isteyen Eskişehir halkı, “çocuklarımız sürekli sokakta oynuyor. Topları vb. oyuncakları kaçıyor. Biz farkında olmadan inip almaya çalışıyorlar. Bu kanallara düşen ve ölen çok fazla kişi oldu. Artık canlar yanmasın istiyoruz. Lütfen yetkililer seslerimizi duysun ve önlemini alsın” dedi.
öte yandan vatandaşlar kanal içerisinin temizlenmesini de isteyerek, buraların mikrop yuvası haline dönüştüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.