AK Parti Tepebaşı Genişletilmiş Danışma Toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Tepebaşı Genişletilmiş Danışma Toplantısı gerçekleştirildi
 AK Parti Tepebaşı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı MKYK üyesi Harun Karacan, İl Başkanı Zihni Çalışkan, il ve ilçe yönetimleri, meclis üyeleri ve teşkilatın yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.     Tepebaşı...


 
AK Parti Tepebaşı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı MKYK üyesi Harun Karacan, İl Başkanı Zihni çalışkan, il ve ilçe yönetimleri, meclis üyeleri ve teşkilatın yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. 
  
Tepebaşı Genişletilmiş Danışma toplantısında konuşan AK Parti MKYK üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, her zaman halkın içinde olduklarını belirtti. Gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Karacan: “Biz her zaman buradayız, burada doğduk, sizlerle beraber buralarda büyüdük, burada çalıştık, burada mezarımız olacak inşallah. Bizler yan yana 15 Temmuzda da birdik, birlikteydik, bundan sonrada her daim beraber olacağız.” dedi.

 Şeçimleri şahıslar üzerinden kazanmadık
Karacan sözlerine şöyle devam etti: “Biz şimdiye kadar girmiş olduğumuz seçimleri şahsımda dahil olmak üzere kişiler üzerinden değil, Lideriyle, Kadın Kollarıyla, Gençlik Kolları ve Ana kademe teşkilatımızın azimle cefakar çalışmaları ile kazanıyor ve kazanmaya da devam edeceğiz. Bu teşkilat liderinin izinde gece gündüz demeden millete hizmet aşkıyla milletin derdine derman olmak için azimle çalışmaktadır
En iyi projemiz gönül projesi
Enerjimizi komşumuzun, dostumuzun, gencimizin, yaşlımızın, gönlüne dokunmak için harcayacağız. Bizim en iyi projemiz gönül projesidir. Gönülleri almak gönüllere dokunmak üzere teşkilatımız ile birlikte bu yolda yürümeye devam edeceğiz.

Tüm teşkilatımıza teşekkürler
Şahsımda liderimizle 13 ay yol arkadaşlığı yapma şerefine nail oldum. 13 milyon üyesi olan AK Partimizin en üst en yetkin 50 kişiden biri olarak ve bu şehrin de bir evladı olarak bu görevden önce nasıl berabersek yine beraberiz. Bu görevden sonra da beraber olmaya devam edeceğiz. Sizlerden Allah razı olsun, İl başkanımızın, ilçe başkanımızın tüm teşkilatımızın eline yüreğine sağlık. Hepinizi sevgi saygı hürmet ve muhabbetle selamlıyor Allah’a emanet ediyorum.” 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.