ELLERİNİZ KIRILSIN!

ELLERİNİZ KIRILSIN!
Şehir Vandalları Odunpazarı ilçesinde yer alan park ve bahçelere dadandı. Belediye tarafından yapılan ve halkın hizmetine açılan park ve bahçeler resmen talan edildi. Çocuk oyun aletleri başta olmak üzere oturma bankaları kesici...

Şehir Vandalları Odunpazarı ilçesinde yer alan park ve bahçelere dadandı. Belediye tarafından yapılan ve halkın hizmetine açılan park ve bahçeler resmen talan edildi. çocuk oyun aletleri başta olmak üzere oturma bankaları kesici ve delici aletlerin kullanılmasıyla parçalandı. Belediye ye ait park ve bahçelere giren kimliği belirsiz hizmet düşmanları parçalamadık eşya bırakmadı. önceki gece yarısı bilinmeyen saatlerde ilçenin çeşitli semtlerinde yer alan açık spor salonları başta olmak üzere parklar, çocuk oyun alanlarında yer alan eşyalar kullanılamaz hale getirildi. Sabah saatlerinde yazın sıcak günlerinde oturup serinledikleri park ve bahçelerdeki eşyaların paramparça halde gören Eskişehirliler “Yazıklar Olsun, Bunları yapan İnsan Olamaz” demekten de kendilerini alamdılar. Park ve bahçelerdeki eşyaları kullanılamaz hale getiren ve bazılarını da ateşe veren kişi veya kişiler Gökmeydan Mahallesinde yer alan ve yine Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılarak bölge gençlerine armağan edilen açık hava spor sahasındaki Atatürk fotoğraflı afişler ile Türk bayrakları da yerlerinden sökülerek ayaklar altına alındı.
Gençlerin ve çocukların ücretsi olarak yararlandığı spor tesislerindeki eşyalarında kırıldığını belirten vatandaşlar “Bunları yapanların bir an önce tespit edilerek gereken cezanın verilmesini istiyoruz. Bizlerin ödediği vergiler ile belediyenin yaptığı hizmetleri parçalayarak zarar verenleri lanetliyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdi. öte yandan park bahçeler ile spor alanlarında zarar tespiti yapan belediye yetkilileri de savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.