Gençlere dokunan bir anlayış

Gençlere dokunan bir anlayış
  Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Sosyal, Ekonomik ve Siyasal Araştırmalar Vakfı heyetine belediye çalışmalarını anlattı. Tepebaşı Belediyesi, Türkiye Sosyal, Ekonomik ve Siyasal Araştırmalar Vakfı’nı...

 


 


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Sosyal, Ekonomik ve Siyasal Araştırmalar Vakfı heyetine belediye çalışmalarını anlattı.


 


Tepebaşı Belediyesi, Türkiye Sosyal, Ekonomik ve Siyasal Araştırmalar Vakfı’nı (TüSES) ağırladı.


Eskişehir’e gelerek Tepebaşı Belediyesi’nin gençlere yönelik çalışmalarını yerinde inceleyen TüSES yetkilileri ve katılımcı gençler, Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’tan bilgiler aldı. 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde vakıf temsilcileri ve katılımcılar ile bir araya gelen Başkan Ataç, misafir heyete belediye projelerinin yanı sıra Gençlik Merkezleri’nde yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler aktardı.


Heyet adına Başkan Ataç’a teşekkür eden TüSES Eğitim Koordinatörü Yüksel Taşkın proje ve çalışmaları çok beğendiklerini ifade ederek, “üniversite kenti Eskişehir’de gençlere dokunan, onları özne haline getiren ve bazen üniversitenin bile vermediği hizmetleri sunabilen bir ortam yaratılmış. Sayın Ataç’ın özellikle sosyal belediyecilik alanında yaptıkları başarılı hizmetleri, özellikle Yaşam Köyü’yle gerçekleştirdikleri ilkleri duymak heyecan vericiydi. Eskişehir’de sadece belediye hizmetlerini dinlerken değil, şehirde gezerken de sosyal demokrat belediyeciliğin bir kenti olumlu anlamda nasıl dönüştürebileceğine tanıklık ettik” değerlendirmesinde bulundu.


Türkiye Sosyal, Ekonomik ve Siyasal Araştırmalar Vakfı heyeti, çocuk Senfoni Orkestrası Eğitim ve çalışma Merkezi, Matematik Evi, 29 Ekim Gençlik Merkezi’ni yerinde görmelerinin ardından kentten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.