Sanık; "Ailem perişan halde" Hakim; "Düşünseydin burada olmazdın"

Sanık; “Ailem perişan halde”  Hakim; “Düşünseydin burada olmazdın”
Eskişehir 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Fettullahçı Terör Örgütü, Paralele Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasının sanıklarından biri olan Fatih K. isimli tutuklu şahsın yargılanmasına devam edildi.17-25 Aralık...

Eskişehir 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Fettullahçı Terör örgütü, Paralele Devlet Yapılanması (FETö/PDY) davasının sanıklarından biri olan Fatih K. isimli tutuklu şahsın yargılanmasına devam edildi.


17-25 Aralık sürecinde Eskişehir Adliyesi önünde, kapatılan Bank Asya lehine düzenlenen eyleme katıldığını itiraf eden Fatih G. hakkındaki örgüt üyeliği suçlamalarını kabul etmeyerek tahliye ve beraatını istedi. Belirtilen tarihlerde gerçekleştirilen eylemlerin suç olduğunu bilmediğini belirten sanık Fatih G “Eylemlere katıldığım doğrudur. Ben ByLock sistemini  kullanmadım. Ailem perişan durumda. Beni ya bırakın ya da gerekirse elektronik kelepçe takın” dedi. Mahkeme başkanı her konuşmasında aile mağduriyetinden söz eden sanığa “Eğer aileni düşünseydin şimdi burada bu halde olmazdın. Hazırlanan mütalaaya karşı söyleyeceğin bir şey varsa söyle. Aileniz üzerinden duygu sömürüsü yapma yeri burası değil” diye konuştu. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti duruşmayı 13 Aralık 2018 tarihine erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.