Avukat bürosuna saldırı

Avukat bürosuna saldırı
Eskişehir Barosu avukatlarından Heval Yıldız Karasuya ait irtibat bürosu önceki gece bilinmeyen bir saatte kurşun yağmuruna tutuldu.Olay Akçaalan Mahallesi Kurşunlu Cami Sokak içerisinde yaşandı. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler...

Eskişehir Barosu avukatlarından Heval Yıldız Karasuya ait irtibat bürosu önceki gece bilinmeyen bir saatte kurşun yağmuruna tutuldu.


Olay Akçaalan Mahallesi Kurşunlu Cami Sokak içerisinde yaşandı. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından avukat Yıldız’a ait ofisinde yer aldığı binaya pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Kimsenin olmadığı bir sıra da ateş açılan binanın ilk dairesinin panjurla kapalı pencereleri tüfekten çıkan saçmalar sonucu parçalandı. Saldırgan veya saldırganlar silahla ateş ettikleri binanın ön duvarına da sprey boya ile ‘Odunpazarı’nda HDP’li istemiyoruz” şeklinde siyasi içerikli bir yazı yazdıktan sonra bölgeden ayrıldı.


Gelen bir ihbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri silahlı saldırının düzenlendiği bina etrafında yer alan güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alırken olayla ilgilide geniş çaplı soruşturma başlattı.


öte yandan Eskişehir Barosu’da yapılan saldırıyı kınadığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.