ŞEHİR MERKEZİNDE BOMBA PANİĞİ

ŞEHİR MERKEZİNDE BOMBA PANİĞİ
Eskişehir’de dün öğlen saatlerin de unutulan bir sırt çantası bomba paniğinin yaşanmasına neden oldu. Olay, Arifiye Mahallesi Yalbı Sokak içerisinde meydana geldi.155 polis hattına yapılan bir ihbar üzerine kısa sürede belirtilen...

Eskişehir’de dün öğlen saatlerin de unutulan bir sırt çantası bomba paniğinin yaşanmasına neden oldu. Olay, Arifiye Mahallesi Yalbı Sokak içerisinde meydana geldi.155 polis hattına yapılan bir ihbar üzerine kısa sürede belirtilen mevkiine gelen ekipler Astsubay Orduevinin de yer aldığı sokakta geniş bir güvenlik önlemi aldı. Orduevi etrafını güvenlik bandı ile kapatan ekipler, vatandaşların giriş ve çıkışlarına da belli bir süre izin vermedi.


Dershane ve işyerlerinin yoğun olduğu sokakta bırakılan sırt çantası bomba uzmanı tarafından fünye patlatılmak suretiyle imha edildi. Orduevi davet salonu önündeki şüpheli çantadan bir şahsa ait kıyafet ve kişisel bakım ürünlerinin çıktığı belirlendi. Olayla ilgili emniyet yetkilileri tarafından gerekli soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.