En acı haber Eskişehir'e de düştü

En acı haber Eskişehir’e de düştü
Batman’ın Gercüş ilçesinde PKK’lı teröristlerin önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu meydana gelen patlamada Eskişehirli Uzman Çavuş Neşet Gök...

Batman’ın Gercüş ilçesinde PKK’lı teröristlerin önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu meydana gelen patlamada Eskişehirli Uzman çavuş Neşet Gök de şehit düştü. 


ülkemiz Batman’dan gelen acı haberle sarsıldı. Hainlerin kurduğu pusuda el yapımı bombanın patlaması sonucu 7 askerimiz şehit oldu. 7 Ayrı ocağa düşen ateş Eskişehir’e de geldi. Eskişehirli Uzman çavuş Neşet Gök hain pusuda şehit oldu. Şehidimiz için bugün Cuma Namazı sonrasında bir tören düzenlenecek. Şehidimize son görevimizi Reşadiye Camii’nde hep birlikte yapacağız.



Dün sabah ülke, 7 şehit haberi ile sarsıldı. Aralarında Eskişehir'den Uzman çavuş Neşet Gök'ün de bulunduğu acı haber, şehidin Emek Mahallesi Şölen Sokak'ta oturan baba evine ulaştı. Bekar olduğu öğrenilen 25 yaşındaki şehit Neşet Gök'ün evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin babası Turan Gök'ün belediye işçisi, annesi Nurcan Gök'ün ev hanımı olduğu öğrenilirken, 19 yaşında Burak isminde ve 7 yaşında Batuhan isminde iki erkek kardeşinin olduğu belirtildi. Şehidin en küçük kardeşi 7 yaşındaki Batuhan Gök'ün ağabeyinin gitmesine razı olmadığı ve şehit olacağını önceden söylediği iddia edildi. 
Şehidimiz için son görevimizi ise bugün yapıyoruz. Şehit Uzman çavuş Neşet Gök bugün Reşadiye Camii’nde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Kanıpınar Şehitliğinde son yolculuğuna uğurlanacak.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.