Borsa'ya hayran kaldılar

Borsa’ya hayran kaldılar
Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) dün Konya iline bağlı Ilgın ilçesinden gelen konukları ağırladı. Ilgın ilçe Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı, meclis başkanı ile üyelerinden oluşan 18 kişilik bir heyet Eskişehir’e...

Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) dün Konya iline bağlı Ilgın ilçesinden gelen konukları ağırladı. Ilgın ilçe Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı, meclis başkanı ile üyelerinden oluşan 18 kişilik bir heyet Eskişehir’e gelerek Ticaret Borsasını ziyaret etti.


Ev sahibi Borsa yönetim kurulu başkanı ömer Zeydan, meclis başkanı Hasan öztürk, yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri tarafından karşılanan konuk borsa başkan ve yöneticileri, tüm birimleri gezerek çalışmalar hakkında yerinde bilgi aldı. Ticaret Borsası bünyesinde son yıllarda yapılan değişiklik ve yatırımlar sayesinde kazandırılan hizmetler hakkında bilgi veren Eskişehir Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Zeydan, maddi imkanlar dahilinde yeniliklerin devam edeceğini söyledi. Ticaret Borsasının diğer illere örnek olacak yatırımlarda da bulunduğuna işaret eden başkan ömer Zeydan “Ticaret Borsası olarak bölgemizdeki çiftçilerimize yönelik her türlü kolaylığı ve imkanı sağlamaktayız. Borsamızdaki yatırımlar çevre illerimize de örnek olmakta” diyerek Ilgın Borsa başkanı Lütfi Koç’a meclis başkanı Derman Eser ile meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.