Mihalgazi'den Başkan Kurt'a ziyaret

Mihalgazi’den Başkan Kurt’a ziyaret
CHP Mihalgazi İlçe Örgütü Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, siyasi parti temsilcileri ile biraya gelmeye devam ediyor. Başkan Kurt son olarak Cumhuriyet Halk Partisi...



CHP Mihalgazi İlçe örgütü Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, siyasi parti temsilcileri ile biraya gelmeye devam ediyor. Başkan Kurt son olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mihalgazi İlçe örgütü ile buluştu. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete CHP Mihalgazi İlçe Başkanı Hasan ünal ile CHP Mihalgazi İlçe Yönetimi katıldı.
2019 yılı Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlerinde konuşulduğu görüşmede Hasan ünal, Kazım Kurt’un Odunpazarı Belediye Başkanı olduğu günden beri Eskişehir için önemli projelere imza attığını belirti. Başkan Kurt’a Eskişehir ve Odunpazarı için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden ünal, Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi.
Mihalgazi İlçe Teşkilatı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, aydınlık, demokratik ve hukuk üstünlüğünün olduğu bir Türkiye için çalışamaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Kazım Kurt, Hasan ünal ile ilçe yöneticilerine başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.