Projelere hayran kaldılar

Projelere hayran kaldılar
 Tekirdağ’dan Eskişehir’i gezmek için gelen Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı’nda gerçekleştirilen...

 


Tekirdağ'dan Eskişehir'i gezmek için gelen Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.


 


Odunpazarı’nda gerçekleştirilen başarılı şehircilik projelerini yerinde görmek üzere Eskişehir’e gelen yaklaşık 70 kişilik Tekirdağlı grup gezi sonrası Başkan Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen ve CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı’nın da katıldı ziyarette konuşan Tekirdağ CHP Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, “Odunpazarı’nda gerçekleştirdiğiniz projelere hayran kaldık. Tüm yurttaşlarımızın belediyecilik nasıl yapılır gelip Eskişehir'e görmesi gerekiyor. Size ve ekibinize örnek bir cumhuriyet kenti yarattığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Tekirdağlı Cumhuriyet Kadınları'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.