Çakacak muhtarları kabul etti

Çakacak muhtarları kabul etti
 Vali Özdemir Çakacak, “19 Ekim Muhtarlar Günü” münasebetiyle Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ali İrfan İbiş’i, Muhtarlar Birliği Dernek Sekreteri Serpil Üstünsoy’u, Ihlamurkent Mahalle Muhtarı Birsen...

 


Vali özdemir çakacak, “19 Ekim Muhtarlar Günü” münasebetiyle Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ali İrfan İbiş’i, Muhtarlar Birliği Dernek Sekreteri Serpil üstünsoy’u, Ihlamurkent Mahalle Muhtarı Birsen Canbaz’ı ve Sazova Mahalle Muhtarı Kamil Emre’yi makamında kabul etti.


 


Vatandaşlarımızın devlete ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlık makamı olduğunu belirten Vali çakacak, tüm muhtarların ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ nü kutlayarak, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Vali çakacak, “Muhtarlarımız, millî iradenin birer temsilcisidir. Halkın içinden çıkan ve seçimle iş başına gelen, demokrasinin âdeta çekirdek yöneticileridir. Geçmişi yaklaşık iki yüz yıl önceye dayanan, Türk kamu yönetiminin ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olan muhtarlık müessesesi yerel demokrasinin en eski örneğini temsil etmektedir. Bu vesileyle devlet millet işbirliğinin daha da güçlenmesine katkı sağlayacak muhtarlarımızın ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; önemli bir görev ifa ettiklerine inandığım tüm muhtarlarımıza sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler temenni ediyorum.” dedi.


Muhtarları temsilen konuşan dernek başkanları İbiş ve üstünsoy ise, ziyareti kabulden dolayı Vali çakacak’a teşekkür ederek, hoşgörü ve özveri anlayışı içerisinde vatandaşa hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.