"Üyelik affını kaçırmayın"

“Üyelik affını kaçırmayın”
Üyelik affı ile ilgili konuşan İçmimarlar Odası İl Temsilcisi Esen Ünverdi, 1 Ekim-31 Aralık tarihinde aftan yararlanarak Oda’ya üye olan meslektaşlarının mezuniyet tarihinden bu yana biriken üyelik aidatını ödemeyeceğini...


üyelik affı ile ilgili konuşan İçmimarlar Odası İl Temsilcisi Esen ünverdi, 1 Ekim-31 Aralık tarihinde aftan yararlanarak Oda’ya üye olan meslektaşlarının mezuniyet tarihinden bu yana biriken üyelik aidatını ödemeyeceğini söyledi.
HABERİ;
TMMOB İçmimarlar Odası İl Temsilcisi Esen ünverdi, üyelik affı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

1 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında odaya üye olan meslektaşlarının aftan yararlanacağını ve mezuniyet yılından bu yana biriken üyelik aidatını ödemeyeceğini belirtti.
Tüm içmimarları Oda’ya üye olmaya ve meslek onuruna sahip çıkmaya davet eden ünverdi, “Meslek Odamıza sahip çıkamadığımız için hala meslek alanımız işgal edilmekte. İçmimarlar, meslek alanımızı kurtarmaya çalışmak, örgütlenmek yerine, alanımızı ihlal edenlerin yanında rencide edici ücretlerle çalışmaktadır. Oysaki iç mimari proje üretme yetkisi, Odamızın belirlediği ücreti alması şartıyla sadece Odamıza kayıtlı büro tescil belgesi sahibi içmimarlardadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.