Proje Müdürünü öldüren taşeron müteahhit tutuklandı

Proje Müdürünü öldüren taşeron müteahhit tutuklandı
Teknik Üniversitesi (ESTÜ) bünyesinde devam eden Kongre ve Kültür Merkezi inşaatında önceki sabah saatlerinde, tartıştığı proje müdürü kadını silahla öldüren şahıs tutuklanarak cezaevinde gönderildi. 
Olay, Eskişehir...


Teknik üniversitesi (ESTü) bünyesinde devam eden Kongre ve Kültür Merkezi inşaatında önceki sabah saatlerinde, tartıştığı proje müdürü kadını silahla öldüren şahıs tutuklanarak cezaevinde gönderildi. 


Olay, Eskişehir Teknik üniversitesi (ESTü) bünyesinde devam eden Kongre ve Kültür Merkezi inşaatında önceki sabah saatlerinde meydana gelmişti. İddialara göre, devam eden inşaatın taşeron firma sahibi Abdullah D.’nin (45) sözleşmesi feshedildi. Bunun üzerine inşaat alanına gelen Abdullah D., bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı Proje Müdürü Suna Yazıcıoğlu'nu (48) üzerinde taşıdığı tabanca ile öldürmüştü. Daha sonra inşaat alanında çalışan birine ait otomobil ile kaçan Abdullah D., polis ekipleri tarafından Eskişehir-Kütahya karayolunun 25’inci kilometresinde yakalandı. Yakalanan Abdullah D., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.