LÖSEV Gönüllü Korosu kahvaltıda buluştu

LÖSEV Gönüllü Korosu kahvaltıda buluştu
  LÖSEV Eskişehir Ofisinin Öncülüğünde kurulan ve çalışmalarına devam eden LÖSEV Gönüllü korosu Kahvaltı etkinliğinde buluştu. Farklı yaşlardan ve farklı mesleklerden LÖSEV Gönüllülerinin oluşturduğu koro düzenlenen...

 


 


LöSEV Eskişehir Ofisinin öncülüğünde kurulan ve çalışmalarına devam eden LöSEV Gönüllü korosu Kahvaltı etkinliğinde buluştu.


 


Farklı yaşlardan ve farklı mesleklerden LöSEV Gönüllülerinin oluşturduğu koro düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.  


Lösemili çocuklar için farkındalık yaratmak amacıyla kurulan koro aynı zamanda gönüllüler için farklı bir kültürel etkinlik niteliğinde. Şarkı söylemenin yanı sıra birlikte gezilere, müzelere giden üyeler oldukça keyifli vakit geçiriyorlar. Tüm Eskişehir halkını bu koroya katılmaya davet eden koristler ve LöSEV yetkilileri ilginin büyük olduğunu ve her geçen gün sayılarının arttığını söyledi.


Şef Cem Aksu yönetiminde ki LöSEV korosu ilk olarak 13 Ekim’de LöSEV Eskişehir Ofisin açılış etkinliğinde sahne almıştı. Açılışa katılanların beğenisini toplayan koro Nisan ayında büyük bir konser vermeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.