Vatandaş, "Oraya nasıl gideceğiz?" diye soruyor

Vatandaş, “Oraya nasıl gideceğiz?” diye soruyor
Her gün yüzlerce vatandaşın çeşitli rahatsızlıklarından dolayı tedavi olmaya geldiği Eskişehir Devlet Hastanesi kapılarını Ekim Cuma gününden itibaren kapatıyor. Ankara karayolu üzerinde yapımı tamamlanan 1081 yatak kapasiteli...


Her gün yüzlerce vatandaşın çeşitli rahatsızlıklarından dolayı tedavi olmaya geldiği Eskişehir Devlet Hastanesi kapılarını Ekim Cuma gününden itibaren kapatıyor.

Ankara karayolu üzerinde yapımı tamamlanan 1081 yatak kapasiteli şehir hastanesine taşınacak olan devlet hastanesindeki bazı birimlerin taşınması için çalışma başlatıldı. Devlet hastanesinin yanı sıra kadın, doğum ve çocuk polikliniklerinde şehir hastanesine nakli için gerekli çalışmanın başlatıldığı öğrenildi.
Yeni Doğan Mahallesinde sağlık hizmeti veren Eskişehir Devlet Hastanesinin kapıları Cuma günü mesai bitiminde şifa vermeye kapatılacak. Eskişehirliler, 30 Ekim Salı gününden itibaren gerekli sağlık hizmetlerini şehir hastanesinden alabilecek. Boşaltılan mevcut hastane binasının nasıl ve ne şekilde değerlendirileceği ise merak konusu haline geldi.
öte yandan mevcut hastanelerde tedavi olmaya alışkın Eskişehirliler ise, yeni hastaneye ulaşım konusunda oldukça düşünceli. Vatandaşlar hastaneye ulaşımın nasıl yapılacağı konusunda yetkililerden bilgi istediklerini belirterek; “Hastane güzel oldu. Eskişehir’e yakışan bir hizmet. Ancak nasıl gideceğimiz konusunda bir bilgimiz yok” diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.