Şalvar Kursunun 2.'si tamamlandı

Şalvar Kursunun 2.’si tamamlandı
İnönü Belediyesi ve İnönü Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 2’incisi düzenlenen “İnönü Yöresel Şalvarını Kendin Dik Kendin Giy” kursu tamamlandı.İlki Temmuz 2018’de yapılan kursa ilçedeki bayanlardan yoğun ilgi...


İnönü Belediyesi ve İnönü Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 2’incisi düzenlenen “İnönü Yöresel Şalvarını Kendin Dik Kendin Giy” kursu tamamlandı.
İlki Temmuz 2018’de yapılan kursa ilçedeki bayanlardan yoğun ilgi olması üzerine 2’incisi düzenlenen kursa 90 kursiyer bayan katıldı. İnönü Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonu’nda kursun sona ermesi nedeniyle düzenlenen kurs bitirme töreninde, kumaşları İnönü Belediyesi tarafından temin edilen kursta kendi elleri ile yöresel şalvarlarını diken bayanlar hünerlerini sergilediler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Büyük, Halk Eğitim Merkez Müdürü Cihan Taktekin’in de katıldığı törende kursa katılan bayanlar kursa verdiği destekten dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkür ettiler. Kurs bitirme töreni, kursiyer hanımların diktikleri şalvarlarla hatıra fotoğrafı çekilmesi ile tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.