Ak Parti'den Sivri Tepebaşı aday adayı

Ak Parti’den Sivri Tepebaşı aday adayı
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden Tepebaşı Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Ahmet Sivri, dün gövde gösterisinde bulundu. İsmet İnönü Caddesi üzerinde faaliyet gösteren...





31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden Tepebaşı Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Ahmet Sivri, dün gövde gösterisinde bulundu. İsmet İnönü Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir davet salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında söz alna belediye başkan aday, adayı Sivri, Eskişehir’e hizmet için bu göreve talip olduğunu söyledi.
Siyasi yaşamına Eskişehir’de başladığına işaret eden Ahmet Sivri “Amacım Ak belediyeciliği Tepebaşı ile buluşturmak. Biz, Ak belediyecilik olarak seçildiğimizde hükümetimizin her türlü imkânlarını daha çok belediyemize kazandırmak için elimizden gelen her türlü mücadeleyi sergileyeceğiz. Eskişehir’imiz gelişen bölgesi olan Tepebaşımızın genç, dinamik ve enerji dolu, gecesini gündüzüne katarak çalışacak bir başkana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Gece gündüz demeden Tepebaşını AK belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.