Tinercilerin yaptığına bak!

Tinercilerin yaptığına bak!
Uyuşturucu bağımlısı şahısların mekân olarak kullandığı boş binada çıkan yakın çevrede paniğe neden oldu. Olay, Şirintepe Mahallesi Bucak Sokak içerisinde meydana geldi. Havanın soğuk olduğu saatlerde terk edilen metruk...


Uyuşturucu bağımlısı şahısların mekân olarak kullandığı boş binada çıkan yakın çevrede paniğe neden oldu. Olay, Şirintepe Mahallesi Bucak Sokak içerisinde meydana geldi.

Havanın soğuk olduğu saatlerde terk edilen metruk bina içerisine girerek ısınmak amacı ile ateş yakan kişi veya kişiler yangına neden oldu.
Boş binada yakılan ateşin sebebiyet verdiği yangın ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan Büyükşehir belediyesi İtfaiye Daire Müdürlüğüne bağlı ekipler yangına müdahalede bulundu. İtfaiye görevlilerinin yaklaşık bir saat kadar süren müdahalesi sonucu alevlerin diğer binalara sıçramasının da önüne geçildi. çıkan yangını panikle izleyen sokak sakinleri daha öncede aynı yerde yangın olayının yaşandığını belirterek, boş binanın uyuşturucu bağımlısı şahıslar tarafından kullanıldığını söyledi. Polis, yangın olayı ile ilgili soruşturmaya başlanıldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.