Ataç'ta teşekkür ziyareti

Ataç’ta teşekkür ziyareti
 Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden Kentpark Konakları yönetimi, hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de bulunan konut sitelerinin yöneticileri...

 


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden Kentpark Konakları yönetimi, hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.


 


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de bulunan konut sitelerinin yöneticileri ile görüşmeye devam ediyor.


Bu kapsamda Kentpark Konakları yönetimi de Başkan Ataç’ı makamında ziyaret ederek gerçekleştirdiği çalışmalar ve hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Kentpark Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Tuna ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede, “Başkanımız Ahmet Ataç ne zaman bir sıkıntımız ya da talebimiz olsa yakın alaka gösteriyor. Kendisine teşekkür etmek için nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Gösterdiği misafirperverlik için ayrıca teşekkür ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.


Başkan Ataç’ın da ziyaretten ötürü konuklarına teşekkür ettiği buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.