Çomaklı belgeleri verdi

Çomaklı belgeleri verdi
 Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Diyarbakır’da düzenlenen başarı belgesi takdim törenine katılarak, öğrencilere belgelerini verdi.   Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminin 60....

 


Eskişehir Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı, Diyarbakır’da düzenlenen başarı belgesi takdim törenine katılarak, öğrencilere belgelerini verdi. 


 



Anadolu üniversitesi Açıköğretim Sisteminin 60. yıl etkinlikleri kapsamında Diyarbakır Büyükşehir öğretmenevinde başarı belgesi takdim töreni düzenlendi. Törene Eskişehir Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı, Bağlar Kaymakamı Barış Demirtaş, Yenişehir Kaymakamı Serdar Kartal, Anadolu üniversitesi dekan ve yöneticileri ile hocaları, Açıköğretim Fakültesinden başarı ile mezun olan öğrenciler ve davetliler katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan tören, verilen mini konser ile devam etti. Burada bir konuşma yapan Eskişehir Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı, akademisyenler olarak çok heyecanlanmadıklarını ama ailenin büyüklüğünün kendilerini heyecanlandırdığını söyledi. Rektörlüğe atanmadan önce açıköğretim sistemine giderek kaydını yaptığını, daha sonra da Anadolu üniversitesi’ne Rektör olarak atandığını kaydeden Prof. Dr. çomaklı, “Buraya atanacağımı bilmiyordum. Kaydımızı tamamladık, nihayete ermemişti daha sadece başvuru vardı. Rektör olarak atanınca etik olarak kaydımı tamamlamadım fakat içimde kaldı bu sistemde nasıl öğrenci oluruz diye, sonra öğrenci olacağımıza öğrencilerimize nasıl hizmet ederiz diye aynı zamanda düşünmeye başlayınca gördüm ki öğrencilikten daha güzel bir şey var sizlere hizmet etmek. çünkü sistemin içerisine girdiğiniz zaman binlerce eğitim materyalini ve yüzlerce hocanın hazırlamış olduğu yıllar içerisinde bir bilgi birikimi var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.