Sağlık Sen'de devir teslim

Sağlık Sen’de devir teslim
Sağlık Sen’de yeni dönem Kadın Komisyonu Başkanlığının devir teslim töreni yapıldı. Kamer Demircan, görevini Sultan Torun’a bıraktı.  Sendikada düzenlenen törende bir konuşma yapan Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal...

Sağlık Sen’de yeni dönem Kadın Komisyonu Başkanlığının devir teslim töreni yapıldı. Kamer Demircan, görevini Sultan Torun’a bıraktı.


 


 


Sendikada düzenlenen törende bir konuşma yapan Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal “Sağlık Sen Aile olarak gücümüzü üyemizden, üyemizden aldığımız gücü ise yine üyemizin mali ekonomik ve sosyal hakları için her platform hakkını arayan Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum hareketiyiz.” Dedi.


Köksal daha sonra şunları söyledi; “ülkemizin en aktif Kadınlar Komisyonunu sahibiz. Birçok farkındalık projeleri birçok hayatın birçok farklı kesimlerine Kadınlar komisyonumuz kucak açtı. Sevgi Evlerinde çocuklarımıza bisiklet kampanyası, tiyatro sinema gösterisi, oyuncak eğitici araç-gereç kampanyası, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza kıyafet yardımı ve birçok sosyal sorumluluk projelerine imza attık.


Bugüne kadar beraber yol yürüdüğüm Sayın Kamer Demircan’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve bundan sonra ki hayatında başarılar dilerim. Görevi devralan Sayın Sultan Torun’la da güzel işler farklı projeler yapacağımıza inanıyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.