"Mevcut başkanlarla devam" dedi

“Mevcut başkanlarla devam” dedi
Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesi adaylarını belirlemeye devam eden CHP’de, Parti Meclisi dün bir kez daha toplandı. Yapılan toplantıda belirlenen belediye başkan adayları arasında Eskişehir’in 4 ilçesi de yer aldı....

Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesi adaylarını belirlemeye devam eden CHP’de, Parti Meclisi dün bir kez daha toplandı. Yapılan toplantıda belirlenen belediye başkan adayları arasında Eskişehir’in 4 ilçesi de yer aldı. Parti, Mart seçimlerinde bir kez daha mevcut başkanlarla yarışma kararı aldı.


 


Parti Meclisi tarafından alınan karara göre, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, bir kez daha aday gösterildi. Mevcut Başkanlar, Mart ayında yapılacak olan seçimlerde belediyeleri yeniden kazanmak için mücadele edecek.


 


Mart ayında yapılacak olan mahalli seçimler öncesinde aday belirleme çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nde Parti Meclisi dün bir kez daha bir araya gelerek ilçelerdeki başkan adaylarını belirledi. Daha önce yapılan ilk PM toplantısında açıklanan başkan adaylarının ardından dün yapılan ikinci toplantıda da yeni isimler belirlenerek kamuoyuna açıklandı.


CHP MEVCUT BAŞKANLARLA DEVAM KARARI ALDI


Parti Meclisi, adayların belirlenmesi için yaptığı toplantıda aday adayları arasından oylama ile seçim yaptı. Gerek kamuoyu yoklamaları, gerekse anketlerle yapılan çalışmalar sonrasında pek çok ilçenin adayı belirlendi. Belirlenen isimler arasında Eskişehir’in dört ilçe belediyesi için adaylarda tespit edildi. Buna göre, CHP Eskişehir’de mevcut başkanlarla yola devam etme kararı aldı. Kararla birlikte Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı bir kez daha aday olarak gösterildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.