Dev fatura ile zam protestosu

Dev fatura ile zam protestosu
OEDAŞ önünde toplanan Eskişehir Demokrasi İçin Dayanışma Platformu üyeleri elektrik zamlarını protesto etti. Yapılan protestoda elektrik zamlarının geri alınmamsı istendi.Elektrik başta olmak üzere, iğneden ipliğe kadar her...


OEDAŞ önünde toplanan Eskişehir Demokrasi İçin Dayanışma Platformu üyeleri elektrik zamlarını protesto etti. Yapılan protestoda elektrik zamlarının geri alınmamsı istendi.

Elektrik başta olmak üzere, iğneden ipliğe kadar her şeye zam yapıldığına dikkat çeken Eskişehir Demokrasi İçin Dayanışma Platformu dönem sözcüsü Kristal-İş şube başkanı Erdal Akyazı “Doğalgaz, elektrik ve petrole büyük zamlar yapıldı. Bakanlıkların yaptığı bu zamlar geri alınmalıdır. çünkü faturayı biz ödemek istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Eskişehir Demokrasi için Dayanışma Platformu üyeleri, dün Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi (OEDAŞ) önünde bir araya gelerek zamları protesto etti. Daha öncede Yenikent Mahallesine kurulan semt pazarında bir araya gelen platform temsilci ve üyelerinin dünkü durağı ise elektrik dağıtım şirketinin bulunduğu Şair Fuzuli Caddesi oldu.
Elektrik başta olmak üzere, iğneden ipliğe kadar her şeye zam yapıldığına dikkat çeken Eskişehir Demokrasi İçin Dayanışma Platformu dönem sözcüsü Kristal-İş şube başkanı Erdal Akyazı “Faturaları, krizi yaratanlar ödesin. Yıllardır uygulanan, ülkeyi enerjiden sanayiye, tarımdan gıda ürünlerine kadar her alanda dışa bağımlı hale getiren yeni liberal politikalar sonucu yaşadığımız ekonomik kriz giderek derinleşiyor. Bu gün ülkede iflas edenler, kaçanlar, konkordato ilan eden firmalara, şirketlere her gün yenileri ekleniyor. İşten çıkartmalar giderek artıyor. Doğalgaz, elektrik ve petrole büyük zamlar yapıldı. Bakanlıkların yaptığı bu zamlar geri alınmalıdır. çünkü faturayı biz ödemek istemiyoruz” şeklinde konuştu. Zamların protesto edildiği eylem yapılan basın açıklamasının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.