Vali Çakacak'tan Alpu temasları


Vali Çakacak’tan Alpu temasları

 Vali Özdemir Çakacak, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Alpu ilçesine gitti. Vali Çakacak burada ‘Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı’na başkanlık ederek, vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri dinledi....

 


Vali özdemir çakacak, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Alpu ilçesine gitti. Vali çakacak burada ‘Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı’na başkanlık ederek, vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri dinledi.

Vali çakacak, ilk olarak ilçe kaymakamlığını ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam ömer özbay’dan bilgi aldı. Daha sonra Belediye Başkanı Rafet Demirtaş’ı makamında ziyaret eden Vali çakacak, belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Ardından Kaymakam özbay ve Belediye Başkanı Demirtaş ile birlikte, Alpu Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen ‘Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı’na başkanlık etti. Toplantının açılışında konuşan Vali çakacak, muhtarların sorunlarını dinlemek ve bu sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen bu tür toplantılara büyük önem verdiklerini dile getirdi. Vali çakacak, “Vatandaşlarımızın isteklerini ve dertlerini dinleyeceğiz. Bizler, bu millete hizmet etmek için görevlendirildik. Vatandaşlarımıza karşı yükümlü olduğumuz görevlerimiz var. Bunların en başında da ulaşılabilir olmak geliyor. Bu yüzden muhtarlarımızın talepleri bizim için her zaman önemlidir. Vatandaşlarımızın yaşadığı mahallede bir sıkıntısı veya bir sorunu varsa, muhtarlarımız bunu ilgili kurumlara iletmektedir. Bizde bu istekleri yakından takip ediyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.