Tepebaşı'na 28. Belde Evi

Tepebaşı’na 28. Belde Evi
 

Fatih Mahallesi’ne kazandırılan Fatih Belde Evi’nin resmi açılışı vatandaşların yoğun katılımı gerçekleştirildi. Tepebaşı Belediyesi’nin oluşturduğu ortamları ile en beğenilen projelerinden biri olan Belde...

 

Fatih Mahallesi’ne kazandırılan Fatih Belde Evi’nin resmi açılışı vatandaşların yoğun katılımı gerçekleştirildi.

Tepebaşı Belediyesi’nin oluşturduğu ortamları ile en beğenilen projelerinden biri olan Belde Evleri’ne yenileri ekleniyor. Mertkan Sokak, numara 6’da gerçekleştirilen açılış törenine Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri, Fatih Mahallesi Muhtarı Ahmet Yemenici, Almanya’dan kente gelen Hamburg Türk Basın Birliği’nden konuk gazeteciler ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. 
Törende ilk konuşmayı yapan Muhtar Yemenici, “Bu Belde Evi’ni mahallemize kazandıran Ahmet Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şüphesiz gençlere, kadınlara, çocuklarımıza bu Belde Evi’nde kültürel ve sosyal anlamda büyük katkılar sağlanacaktır. Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. 
Hamburg Türk Basın Birliği üyesi ve Elbe Express ve Güneş Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Coştur da törende heyet adına bir konuşma yaptı. 
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da heyecan ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Her Belde Evi açılışında heyecanım yüksek oluyor. Fatih Mahallemizde 28'inci Belde Evi’ni açıyoruz. Yaklaşık 10 tane de Deneyimli Kafe’miz var. Yani 38 tane böyle önemli merkezimiz var. Tabi ki burada Belde Evi çalışmaları önceden başladı, bir takım kurslar devam ediyor. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin kadınlarına, çocuklarına, büyüklerine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.