"Sağlıkta büyük yatırımlar yapılıyor"

“Sağlıkta büyük yatırımlar yapılıyor”
Vali Özdemir Çakacak, tüm poliklinikleriyle hasta kabulüne başlayan Eskişehir Şehir Hastanesini gezerek, yapılan çalışmalar hakkında İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge’den bilgi aldı.Servislerde yatan hastaları ziyaret...


Vali özdemir çakacak, tüm poliklinikleriyle hasta kabulüne başlayan Eskişehir Şehir Hastanesini gezerek, yapılan çalışmalar hakkında İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge’den bilgi aldı.

Servislerde yatan hastaları ziyaret eden ve hastaların sağlık durumları hakkında bilgiler alan Vali çakacak, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletip, acil şifalar diledi.
Ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerini de gezen Vali çakacak, son model teknolojik donanıma ve 5 yıldızlı otel odası konforuna sahip hastanede, vatandaşların sağlık alanında ulaşılan en son teknolojik hizmetlerden yararlandığını ifade etti. Eskişehir’e yapılan büyük yatırımlardan birisi olan 1081 yatak kapasiteli Eskişehir Şehir Hastanesi’nin bölgemiz ve ilimiz açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Vali çakacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son yıllarda sağlık alanında büyük atılımlar yapıldığını söyledi.
Eskişehir Şehir Hastanesinin düşünülenin ve hayallerin çok ötesinde bir sağlık kompleksi olduğunu vurgulayan Vali çakacak, “Sağlıkta Dönüşüm Projesi” sayesinde Türkiye’nin sağlık alanında dünyada söz sahibi hale geldiğini belirtti.
Vatandaşların, sağlık alanında ulaşılan en son teknoloji ve hizmetlerden böylesi nezih bir ortamda faydalanacak olmalarından duyduğu memnuniyeti aktaran Vali çakacak, böyle büyük bir hizmeti Eskişehirlilerle buluşturan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini iletti. Hasta memnuniyetinin üst düzey seviyesinde olduğunu açıklayan Vali çakacak, hastanenin tüm Eskişehirlilere ve çevre illerden gelecek olan hastalara hayırlı olmasını diledi.
Hastanenin kurulmasından ve Şehir Hastanesi’nden aldıkları hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren hasta ve hasta yakınları ise, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun. Burada, son derece modern bir hizmet alıyoruz. Burası evimizden daha rahat, çok iyi hizmet görüyoruz. Bize bu rahatlığı sağlayanlara teşekkür ediyoruz.” dediler.
Ziyareti sonunda çocuk servisini de gezen Vali çakacak, çocuklarla yakından ilgilenerek onlara oyuncak hediye etti.    
Şehir Hastanesi ziyaretinde Vali çakacak’a; Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Mumcu ve hastane müdürleri eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.