Otomobilde cinayet

Otomobilde cinayet
 2 gündür kayıp olarak aranan tekel bayi işletmecisi Mustafa Ulusoy otomobilinde kafasına tabanca ile ateş edilerek öldürüldü. Eskişehir-Bursa karayolu üzerinde işlenen cinayet ile ilgili polis tarafından geniş çaplı soruşturma...






 2 gündür kayıp olarak aranan tekel bayi işletmecisi Mustafa Ulusoy otomobilinde kafasına tabanca ile ateş edilerek öldürüldü. Eskişehir-Bursa karayolu üzerinde işlenen cinayet ile ilgili polis tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Eskişehir’de ailesi ve yakınları tarafından üç gündür kayıp olarak aranan tekel bayi işletmecisi Mustafa Ulusoy’un faili meçhul bir cinayete kurban olduğu belirlendi.
Haberi;
Akarbaşı Mahallesi Seyitgazi Caddesi üzerinde tekel bayisi bulunan Ulusoy’un geçtiğimiz Pazar günü saat 22.00 sıralarında 26 KE 113 plakalı aracıyla işyerinden ayrıldığı, o günden beri kendisinden haber alınamadığı ailesi tarafından polise bildirildi.
Gelen kayıp ihbarı üzerine soruşturma başlatan emniyet güçleri, iki gündür aranan Mustafa Ulusoy’u aracında kafasına arkadan ateş edilmiş vaziyette buldu. Henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından öldürülen genç işletmecinin cesedi otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi üniversitesi (ESOGü) Tıp Fakültesi Hastane morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcılığı cinayet ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.