Mahmudiye'de üst yapı atağı

Mahmudiye’de üst yapı atağı
Mahmudiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarına devam ediyor.Çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan,...


Mahmudiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Mahmudiye’ye güzellikler katmaya devam edeceklerini ve verilen hizmetlerin artacağını söyledi.

Başkan Gündoğan, “Yapılan çalışmalarla birlikte Mahmudiye ilçesi daha da güzel olacak. Mahmudiye Belediyesi olarak üst yapı çalışmalarını hem ilçe merkezinde hem de köylerden mahalleye dönüşen mahallerimizde sürdürmekteyiz. İlçemizi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. İlçenin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin ve kilit parke çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hedefimiz sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Mahmudiye’dir. İlçemizin güzelliklerine güzellikler katmaya devam edeceğiz. Mahmudiye’deki yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır. Destekleriyle bize güç veren ve sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.