Tepebaşı'na Yaşlı Bakım Merkezi

Tepebaşı’na Yaşlı Bakım Merkezi
Tepebaşı Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşen imza töreninde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile hayırsever Mustafa Kemal Özöğüt örnek bir işbirliğine imza attı. Protokol töreninde konuşan Başkan Ataç, “Mustafa...


Tepebaşı Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşen imza töreninde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile hayırsever Mustafa Kemal özöğüt örnek bir işbirliğine imza attı.

Protokol töreninde konuşan Başkan Ataç, “Mustafa Kemal özöğüt kardeşimiz belediyemize geldi yaşlılarla ilgili bir tesis yapma niyetini söyledi. 5 dönüm üzerine yapılacak olan merkez 106 yatak kapasiteli olup içerisinde çok amaçlı salon, yemekhane, dinlenme salonu, fizyoterapi salonu, hobi atölyesi ve özel bakım odası olacak. Şehrimize değer katacak bir yatırım. Eskişehir’deki hayırseverlere örnek olması en büyük dileğimizdir” dedi. Hayırsever Mustafa Kemal özöğüt ise, “Bizden sonraki nesillere örnek olsun, rahat huzurlu yaşaması için o arzu ve istekle böyle bir yatırım yapmak istedik” diye konuştu. Konuşmaların ardından imzalar atıldı.
Metin özöğüt Yaşam Merkezi'nin  temeli mart ayında atılacak ve 29 Ekim 2019 tarihinde açılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.