Sezona merhaba konseri

Sezona merhaba konseri
Odunpazarı Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu 9 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Konser Salonunda sunuculuğunu Tülây Türkmen ’in yapacağı Şef Hüseyin ERBAY yönetiminde “Sezona...



Odunpazarı Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu 9 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Konser Salonunda sunuculuğunu Tülây Türkmen ’in yapacağı Şef Hüseyin ERBAY yönetiminde “Sezona Merhaba” konseri verecek.

İki aydan beri yoğun bir şekilde bu konsere hazırlandıklarını belirten Koro Şefi Hüseyin Erbay konser hakkında şunları söyledi. “Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak konserimizin repertuvarını her zaman olduğu gibi son derece titizlikle seçtim. Sanatseverler sanat müziğimizin en nadide eserlerini koromuzdan ve zaman zaman solistlerimizden dinleyecekler.
Konserimizin I. bölümünde Hüzzam, Hicaz ve Nihavend makamlarından eserler var. 1.  bölüm solistleri ; Mine Türkoğlu, Haşim Dede ve Zuhâl Karaağaç. Konserimizin 2. bölümümde ise, Ferahnak, Muhayyerkürdi, Hicazkâr, Gerdaniye, makamlarından eserler var. 2. bölümün solistleri ise Adalet Orak, Ali Koç, Figen Alkılıçgil ve Lütfiye Zengin. Konserimizin finalini; TRT Ankara Radyosunun çok sevilen bas bariton sesli sanatçısı Turhan öge yapacak. Turhan Bey yine sanat müziğimizin birbirinden güzel akıcı,  duygulu seslerinden bir demet sunacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.